Groningen Roots & Americana Showcase

Vrijdag 20 januari 2023 / 16:00 - 18:00
Boekhandel Riemer /
Gratis

Steengoede muziek van dichterbij dan je denkt

Line-up 2023

TAMAR

16:00 buitengewone verhalen over het alledaagse

T A M A R maakt poëtische popliedjes. Buitengewone verhalen over het alledaagse. Melodieus, persoonlijk, met ruimte genoeg op de stippellijntjes. Begin 2022 kwam het album ‘Langzaamaan’ uit. Een verzameling nummers over de jaren die achter haar liggen waarin zij afscheid neemt van haar jeugd, een generatie opschuift en met weemoed en verwondering het verstrijken van de tijd bezingt.

‘Langzaamaan’ is een prachtig album dat niet onopgemerkt bleef en T A M A R speelplekken opleverde op onder andere Eurosonic Noorderslag 2022. In 2022 werd ze uitgeroepen tot Beste Talent tijdens het Popgala Noord.

Jonathan Rhodes

17:00 songs with little pretence

Jonathan Rhodes vertelt verhalen zonder pretenties. Hij betreedt het toneel als de antiheld in zijn eigen avonturen. De niet-zo-dappere idealist die op zoek is naar nuance en bevestiging, terwijl het hem de moed ontbreekt om zijn geheime verlangen naar een eenvoudiger leven te volgen.

In 2022 bracht Jonathan Rhodes zijn debuut-EP Dirt uit. Eerder won hij onder andere de POPgroningen Talent Award en de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland. Ook speelde hij op de vorige editie van Eurosonic Noorderslag.

Luister
Aftermovie vorige editie
Waar
Contact

voor meer info mail me@jonathanrhodes.nl

Foto's en video zijn te vinden in de perskit

met dank aan Boekhandel Riemer